A kozossegi oldalak jok, de neha keseruve teszik az eletet.

Ugy gondolom, hogy ezen oldalak celja az lenne, hogy ismerosok, baratok, baratkozni vagyo emberek talalkozhassanak egymassal, beszelgethessenek, stb stb.

Annak idejen en is ilyen cellal latogattam be egy ket oldalra. Orultem, ha ismerosoket talaltam, vagy ok talaltak meg engem, voltak ismeretlenek is, akik baratkozni akartak, uj ismerettsegeket kerestek.

Ezekben az oldalakban rendre, sorra csalodtam. Teljesen masrol szolnak, mint amire hivatottak lennenek. Szerintem ezek inkabb hasonlitanak egy elfuseralt tarskereso oldalra, egy rosszul sikerult pletykarovatra, mintsem egy barati, tarsasagi oldalra.

Minden van ott. Baratsag, szerelem, ezeket szetrombolo kalandorok, pletyka, bajkeveres, es elnezest, hogy csak igy enyhe szavakkal meltatom.

Ahogy irod, igaz, sajnos vannak, akik arra specializaljak magukat, hogy kapcsolatokba beleronditsanak, szetduljak azokat ocsmany pletykakat keverjenek bekes emberek kozott. Miert jo ez?

Magam is igy jartam. A kedvesem es en a jobarat, barati kor oldalaknak, a futo kalandokra vadaszo emberkeknek koszonhetjuk, hogy a legszebb unnepet kulon toltottuk, es majdnem a semmibe hullott egy nagyon szep kapcsolat. Ekkora irigyseggel, rossz indulattal, aljassaggal, gonoszsaggal es feltekenyseggel a legvadabb almomban sem talalkoztam a jobarat es a barati kor oldalakon kivul! (NK)

 

 

 

 

Igen jó ötletnek tartom, de kérdem én, nálad is ötlet szintjén lesz, vagy komolyan megbünteted azokat akik ellened és sokak ellen mertek tenni. Én helyedben úgy megbüntetném őket, ahogyan ők gázoltak be a személyiségi jogainkba, de ez csak ötlet szintjén, tudom te ennél sokkal jobb büntetést is ki tudsz találni, olyat amit már sokan észrevehették, de neked szerintem könnyebb ilyent tenni, de én átlagember vagyok, nekem mit lehet ilyen esetben tenni????? Csak tudod a lépéseiddel másokat is megbüntetsz olyanokat is, akik nem akartak és akarnak soha ellened tenni, de nagyon célravezető amit így ügyködsz. Ne haragudj, hogy csak így beszélek, de te érted, aki meg nem érti, az nem közénk való, üdvözlettel: PPA!

 

 

Kiépítettem a kedves jegyesemmel virtuálisan a kapcsolatomat, igen sokan ellenünk tettek, de mi nem foglalkoztunk vele, az esküvőm napján pillanatottam meg teljes egészében a jegyesemet. Tudtam, hogy ő az életem párja, tudtam és éreztem, hogy nékem csak ő kell. Gondolatban igen sokszor eljátszottam vele, hogy még alaposabban megismerhessem, mondhatnánk úgyis leteszteltem. A sorokat szaporítva szinte minden közösségi portálon ott voltunk, mindketten, mindkettőnkről olyan pletykák keringtek, hogy könnyű minket szétválasztani, soha nem tudják ezt nem akarják mind a mai napig belátni. Most szerintem ráismersz arra módszerre, amit már te ellened is felhasználtak. Mi a feleségemmel megoldottuk, minden portált otthagytunk, egy se kell nekünk, mert mind szinte egyforma, egy kalap alatt vannak véve, akinek fontos, hogy valamelyikünkkel levelezhessen, el kellett neki fogadni, hogy már nem csak annak írja, ha egy boldog házaspárnak. Gyermeket még így sem merünk mi vállalni, ahhoz még alaposabban teljesen át kell adni egymásnak magunkat. Tudjuk igen nehéz, de megbírkózunk vele, és remélem segítünk neked ezzel a listával, amit ezelőtt küldtem el. Még annyit nem muszály Magyarországon egybekelni, mivel mi már előbb eggyek voltunk, mint bárki gondolhatta volna. S még valami innen üzenem azoknak, akik ártani akartak és akarnak nekünk, soha nem tudnak, mivel egymást erősítjük minden pillanatban, mégha oly távol is vagyunk egymástól, de naponta 4 levélváltást akkor is megteszünk, és a telefonszámla se érdekel, minket mennyi, ha azt életünk párjával tudjuk eltölteni, de mikor már együtt vagyunk, akkor nagyobb erővel erősítjük egymást. (NG)

 

 

 

Soha nem gondoltuk volna, hogy közösségi portálok nélkül ki fogjuk bírni, ma már majdnem félévet kibírtunk nélkülük. Megmondjam egy se hiányzik, talán az a pár kedves ember akikkel levelezünk, de azokkal meg levelezünk másképpen. Amit mi kibírtunk, azt fel nem lehet fogni, de igen sokakkal megcsinálják, de így még jobban megerősítettek bennünket, hogy egymásért születtünk, csak egymáséi vagyunk. S akkor elmondom a módszereiket, amire mi már rájöttünk. Először spamekkel és esküvői ajánlatokkal bombázzák valamelyiket, akit gyengébbnek vélnek, majd amikor ez nem jön be nekik, küldözgetnek fényképet és videókat magukról, amikor már ez se jön be nekik, amit sajnos mi is elszenvedtünk bizalmatlanságot próbálnak ébreszteni mindkettőben, a módszereik egyre ocsmányabbak, de a partikon keresztül az örömmámorig minden, s van számukra még egy módszer, senkinek nem kívánom, ezért mi ezt megelőztük, egyesültünk nyiltan a portálokon, ezzel lehet talán megelőzni amit mi is elszenvedtünk, előbb kellett volna nekünk is, de most utólag okosok lehetünk.”…”Összeházasodtunk pont akkor amikor senki nem gondolta volna, bár sajnos nem ott, ahol szerettünk volna már az első pillanat óta. Ott mi sem mertünk, de mikor összeházasodtunk, kibírjuk közösségi portálok nélkül, s mindenki elfogadta akikkel levelezünk, hogy nem egyikünknek vagy másikunknak írja, hanem egy boldog házaspárnak, akik még erősebbek és egyre erősebbek lesznek. (MO)

Tapasztalatok a Baráti körről!

Ez meg még szebb, mint a Jóbarát! Itt kevesebb volt a baráti ismerősöm, vagy 170 körül, de rosszabb volt mint a Jóbarát a felajánlkozások, üzleti ajánlatokon túl, még e. partikat is szerveztek, és persze ajánlották nekem is, hogy nem fogom megbánni, de nekem ehhez nincsen gyomrom, akkor folytatták másképpen máshogyan, nem tudom miért, de nekem elegem lett belőle. Blogot is vezettem ott az álmaimat írtam le, kevesen olvasták el az ismerőseim közül, azt meg hogy hozzá is szóljanak még kevesebben, tudták hogy kincs vagyok az oldalon, de még ezek után is folytatták felajánlkozásaikat, pedig mindenkit akinek születésnapja, névnapja volt megköszöntöttem, ha benn volt a baráti ismerősöm, köszöntöttem napszaknak megfelelően, meghallgattam, tanácsot adtam ha kért tőlem de csak emberbaráti alapon, az 5lépés távolság meg volt mindig közöttünk. Aztán besokalltam, és elmentem onnan, de volt más oka is, kiváncsi voltam a kedves egyetlenem rájön, hogy mit is akarok, rájött és előbb visszajöttem mint gondoltam volna, de most már elég alaposan megválogattam hogy kit veszek be a baráti ismerőseim közé, sokak el is fogadták ezt a helyzetet, és nem tettek ellenem semmit, és az egyetlenemmel való kapcsolati szeretetem ellen sem, de mintha karácsonyra megváltoztak volna, azt hitték talán én sem vagyok más mint a többi férfi, és nekiálltak próbálkozni, de én csak barátságot engedtem nekik, mégis voltak akik többet akartak, azokat szépen leszereltem úgy érzem, de mikor láttam, hogy egy hónap alatt még harmincan sem voltak kiváncsiak amikor nem voltam ott, akkor rájöttem arra, amit régen sejtettem, kalandra akartak engemet, és ettől borsózik a hátam. A blogjaimat volt olyan amit el sem olvastak talán, a kérdőíveimre, a legtöbben 27en válaszoltak, a 75 ismerősből, és még volt osztálytársam sem ismer ez volt a legnagyobb meglepetés, amikor a padtársam volt majdnem 4 évig. Aztán megjöttek a karácsonyi képeslapok, ott tartózkodtak az emberek, akkor miért a vendégkönyvembe pusszantalak, amikor kőkeményen ki volt írva: KAPCSOLATBAN VAGYOK, elérték amit akartak, bánkódhatnak miatta, én véglegesen mentem az oldaltól, de ha szeretethiányuk van, akkor ne az én kapcsolati szeretetemre vágyjanak, mert az senki másé csak a kedves egyetlenemé! Nekem csak ő kell, míg élek Földkerekségen! Csak az ővé vagyok, leszek, csakis mindig hozzá tartozok, mindig mindenkor vele vagyok az Idők Végezetéig!
Barati korrol par gondolat. Nem fizetos oldal, s tan a legdragabb. Szepen behuzzak a csobe az embereket. Ingyen oldal, de ha megmozdulsz, mar penzbe kerul! Nem beszelve arrol, hogy a moderatorok meg valaszra sem meltatjak sokszor a segitseget keroket, vagy egy jelzesre letiltanak valos regisztraltakat. Azert erre illene odafigyelni, vagy legalabb meggyozodni okokrol, miertekrol. Ilyet sehol mashol nem lattam. Peldatlan! Nem kivankozom oda, es ezzel sokan igy vagyunk. Azert meg valamiben peldatlan a barati kor…. Lassusagban! Komoly idegek kellenek hozza! (NK)


ChatWIW-ROWIW

Ez az oldal az elején hasonlított az IWIWre, akkor még biztonságos volt, de amikor láttam a naplódban, hogy megváltozott és milyen módon, a jegyes kapcsolatunkat féltve kiléptem onnan, de már akkor piszkáltak minket, olyanokkal, hogy nekem van még egy férjem, meg ennek és ennek is a felesége vagyok. Tudom jól tettem és örülök neki, hogy lényegében ez a portál nem tett annyi kárt nekem, de hallottam már olyanokról akiknek igen nagyon nagy kárt tett. Köszönöm, hogy meghallgattál. (BCSSZ)IWIW-Origo

Ma újból írtam az IWIW-nek, hogy nem tudok senkit se bejelölni ismerősnek, meglátom mit tesznek az érdekében?

Íme a levél:

Kezdeményezett függő kapcsolatok számának korlátozása

Az utóbbi időben egyre többen panaszkodnak az ismeretlenül jelölgető felhasználókra, ezért jobbnak láttuk, hogy korlátozást vezessünk be a kezdeményezett függő kapcsolatok számára. A határokat megpróbáljuk fokozatosan olyan szinten megállapítani, hogy a korlátozás semmilyen módon ne sértse azokat, akik eredeti céljaira kívánják használni az iWiW-et.

Reméljük, hogy ezzel sikerül egy kicsit visszaszorítani azokat, akik nem rendeltetésszerű módon használják az oldalt. Ha nem valódi személyektől vagy nyilvánvalóan ismeretlenektől ismerősnek jelöléseket kaptok, kérjük, használjátok az adatlapon található
Jelentem gombot.

Erre röviden csak ennyi a válaszom, ha én is mindenkit blokkoltam volna, már 780-an legalább nem tudnák használni az oldalukat ismerősök keresésére. Én pedig nem azért hoztam ide is a projektjeimet, hogy ne tudjak hathatósan feltérképezni, segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak. Szeretném megtudni azoknak a nevét, és nem érdekel semmiféle személyiségi jog, mivel én meg majd jelentem a rendszerem felé, hogy azért nem tudtam időben felkeresni azokat a személyeket, mert néhány kellemetlenkedő balfék blokkolta a rendszeremet. Ki fogja nekem megtéríteni a káromat, erre nagyon kiváncsi lennék, üdvözlettel: drAL (www.andre.hu )

IWIW –en pedig csak mosolygok! Imadom, mikor kutyak, macskak, meg papagalyok jelolnek ismerosnek. Igaz a szabalyok nem tiltjak, hogy pl. egy papagaly a csorevel kopogja fel a regiszraciojat, vagy egy kutyus… na de akik jelolik, vagy elfogadjak? Komolytalan lett az oldal, es kicsit nem artana szurni. Na persze akkor mar fizetni kell ott is, ami elegge nyilvanvalova kezd valni. Kicsit figyljetek mar oda, ma holnap pengethetjuk a forinjainkat ott is! A jelek arulkodnak, vegyuk mar eszre! (NK)Tapasztalatok a Jóbarátról!

Nagyon sokan csak egy valami miatt vannak fenn rajta, ez a kaland, még az öregebb generáció tagjai is, amikor először fennt voltam egyedülállóként feltüntetve magamat számos ajánlattal bombáztak, de mikor megtudták, hogy csak barátkozni akarok, nyugton maradtak. Emberbaráti szeretetből adtam mindenkinek ajándékot, jól esett, egy valakinek adtam más miatt, de erre majd később térek ki. Aztán klubokat alapítottam, 11-et ha jól emlékszem, nagyon jól működtek, általam, mert én töltöttem fel szinte anyagokkal és ismeretekkel, sokan ezért még köszönetre sem méltattak, ugyanez volt az üzenőfalán, nívósabbra akartam, meg is csináltam, de soknak ez sem tetszett, inkább hallgattak mint a sült galamb, aztán elkezdődött az amire nem vagyok büszke, azért hogy megkapjam az egyetlenemet, akinek szándékosan szeretetem erejével küldtem a vendégkönyvébe az ajándékokat, ő nem akarta észrevenni először. Hát lépnem kellett kapóra jött egy ajánlat, amire nem akartam nemet mondani, de szerintem ő is tudta, mert még az álmai is azt sugallták, nem lehetek az ővé, mégis reménykedett benne, hogy mégsem lesz igaza az álmainak. Belement abba, hogy kapcsolatban, ekkor jött az egyetlenem válaszlépése, amire persze én sem számítottam, ezek után nemsokára, amikor már világossá vált számomra, hogy az egyetlenem csak enyém lehet, de tennem kell valami olyat, amire nem vagyok büszke, de kiléptem az oldalról 965 pontot magára hagyva 187 baráti ismerőssel, persze tudtam ennek csak a tizede fog írni a vendégkönyvembe, de kiváncsi lettem akkor ki fog engem hiányolni, s egy valaki volt, az egyetlenem, a többiek szinte észre sem vették. Ennyit a skalpgyűjtő barátkozos oldalakból először. Majd a kedvesem kérésére előbb visszaléptem mint gondoltam volna, de ekkor már mögötte, és ekkor csodák csodája eltűntek a felajánlkozások, sokan már írni sem mertek nekem köszönömöt. Emberbaráti szeretetből, de csakis abból mindenkit köszöntöttem születésnapján, névnapján, de engem csak 22-en köszöntöttek meg a 189-ből, klubot már nem alapítottam a kedvesem klubjait használtam. Nem is lett volna semmi baj, mert mindenki tartotta ahhoz magát, hogy kapcsolatban vagyok, tehát nincsen joga megzavarni a kapcsolati szeretetemet a kedves drága pici szívemmel! De jött egy olyan amire álmomban sem mertem gondolni, más gondolatait, hogy teheti magáévá és több profilján, először a Jóbarát egyik motorát zavarta el ezzel a viselkedésével, majd egyre többet és többet. Ha most megnézném a bloglistát mindenki tudná kiről van szó. De nem teszem mindenki nézze meg, akit érdekel, nagyon megalázó amit művel, és még büszke is rá. Aztán valami történt amiről nem írók sokat, tovább folytattam az üzenőfalast feltöltéseket, de ez az illető még ezt is elvette tőlem. S véletlenül megköszönte, már sokadik alkalommal tett ellenem, de nem vette észre. S véglegesen otthagytam a Jóbarátot, akkor térek esetleg vissza, ha lesz 6 közös gyermekünk az egyetlenemtől, de szerintem már akkor sem!!!!!

Nem tudom, hogy pl. a jobarat oldal szerkesztoinek miert nem tunik fel, hogy lassan mar senki nem ir blogot, csak egyetlen holgy tomi tele a lapokat mindenfele ostoba, semmi dolgokkal, csak azert, mert szereplesi szindromaban szenved? Egy jo oldalt igy nem szabadna hagyni tonkretenni! Azert ezt illenek eszrevenni az illetekeseknek! Vagy ennyire mindegy, hogy semmi oldalla valik?

Sok olyan ember hagyta el ezt az oldalt, akik tevekenyek voltak, akik ertekes dolgokat osztottak meg masokkal. Te is ilyen voltal. Amig az oldalon voltal, elt az oldal, volt ertelme oda jarni. Sajnos elhagytad, de teljes mertekben megertem. Magam sem fecserelnek energiat olyan helyre, ahol nincs becsulete a munkamnak. Most bitorolja az oldalt egy holgy, talan sajat magat szorakoztatva, mivel ez rajta kivul senkit nem erdekel. Ezek szerint ez kell a jo nepnek, es tapsolnak hozza az uzemeltetok is.

Meg egy dolog.. valotlan regisztraciok tomkelege, amiert semmit nem tesznek! Meg jelzesre sem! (NK)

 

 

Igen az az egyik, a másik meg az a hatalmas érdektelenség, még arra is lusták, hogy megköszönjék, közben meg a hátam mögött súgdoloztak, nekem fontosabb a kapcsolatom mint ilyen semmitmondó oldalak, ahol hatalmas az érdektelenség, és még ellopják a munkámat, pedig mennyit dolgoztam vele. … úr és társai már a Chatwiwen is duplán ott vannak, és szinte mindenhol legalább duplán, de kikerül az ismerőseim közül, mert még képes onnan is ellopni valamit. Ő csak a kezdet, itt is és a többi közösségi portálon el fogok kezdeni takarítani, aki csak egyszer is ártott nekem vagy az egyetlenemnek, mégha ismerem, akkor sem lesz az ismerőseim közül, ártó egyénekre nincsen szükségem.

Milgram-Gyalogló

Nagyon jó ötlet volt először is ezt a portált létrehozni, de kérdem mennyire van értelme, azt csak az idő dönti úgye el. A Milgram igazad van egyenlő a Gyaloglóval, de még mással is, csodálom, hogy te különvetted, bár amennyi kárt nekem a Milgramon lévők okoztak a 10-20 féle álregisztrációjukkal, az egy életre nem felejtem el. Most nem írók többet, de ha van kérdésed, vagy kéred a címlistát, akik nekem ártottak, átadom de nem személyesen, mástól küldöm el, és neked is más fogja odaadni, ha neked megfelel. (HJ)


MyVip-Chat

MyVip egyenlő Chat, így van, de ez nem minden, a pedofilia, és a rontás bölcsője. Fiatalon teljesen tönkreteszik a kisember személyiségét, utána meg a gyermekednek magyarázhatod, hogy mit nem, és miért nem. A gyermekem sajnos nem fogadott szót nekem, se az apjának, személyiségferdülést szenvedett, és nem érdekli egyik nem képviselője sem kapcsolatilag, csak a pornóképek, pornófilmek, és amikor megtudtuk, hogy nem akarom elárulni hány éves korában saját maga félmeztelen és meztelen fényképeit osztogatta interneten keresztül, akkor már késő bánat eb gondolat, most meg már nincsen is itthon mert megszökött egy virtuális baráttal, hol van ilyenkor kérdem a rendőrség, állítólag ők szolgálnak minket és védenek bennünket, bár javukra is lehet valamit mondani, de az sajnos eltörpül.

(Aggodó édesanyja és édesapa)


Network-TVN

Ez az oldal az elején nagyon jól indult, aztán valami oknál fogva elkezdett hanyatlani, szerintem szándékosan. Nem tudom miért, de nekem elment a kedvem tőle, és hamarosan rájöttem magam is, ismert emberek ne menjenek a közelébe, ha van kapcsolatuk, nekem ez hátráltatja a gyermekáldást. Szeretem a jegyesemet, de ez az oldal már kezd hasonlítani a skalpgyűjtő oldalakra, és a rosszabb fajtákra. Nem tudom mi az oka ennek, hogy kényes dámák, újgazdagok, bajkeverők itt élik mindennapjaikat. Igen jól olvasod mindennapjaikat, hol akkor ezeknek a család, ha csak a kalandra vágynak, miért teszik, ne haragudj többet nem írók, de ha kell a lista amit már kiderítettem, személyesen más személy által átadhatom neked. Én otthagytam amikor már nem bírtam a Networkot, és a TVN-t, de mások akik kalandra vágynak, ott vannak, azokat kell elítélni alaposan első, másod és harmadfokon, hogy örökkre elmenjen a kedve ezeknek a művészvilág söpredékének, hogy belerondítsanak a született örök kapcsolatomba, köszönöm hogy meghallgattál. (PA)Köszönöm azoknak akik tönkretették a szeretet ünnepemet, a kedves karácsonyomat, amikor a szeretet jött közénk érettünk emberekért!!!!!

 

http://andre.bloglog.hu/category/kozossegi-portal/


Ha ilyen vagy hasonló tapasztalod van akármelyik közösségi portálról és meg szeretnéd osztani az INTERNET segítségével, akkor kérlek küldd el az +36-70/316-8989 címre