Armita      2008-06-03 18:12
Velejéig romlott mind nekem elhiheted, egy cél a virtualitás, ami megöli az ember személyiségét, köszönöm én mindről mentem szinte, mivel a kapcsolatomat elölről kellett kezdenem azzal akivel már teljes tudatérzéki gondolkodás megvan. De előlről kellett kezdenem, és tudod egy jó tanács, hagyd ott mindet, én is így fogok tenni, csak még el kell mondanom a választottamnak, hogy nekünk sokkal jobb ha nem vesszük azt a nyakunkba! Egy dolgot tudok, ha kilépek még a maradékról is, vissza nem akarok lépni, mivel családot akarok, és a biológiai órám szorosan ketyeg.

Nixi     2008-05-09 09:19
Vedd már észre szándékosan romlanak ennyire, valakiknek ez az érdeke!

Horty     2008-05-09 09:16
A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! A férjem első szavára otthagytuk mindet, nincs szükség rá! Azért nyomtam meg ennyiszer mert még ennyi gyermeket is bevállalnák!

Maestro     2008-05-08 08:51
Azért mert azt akarják az abban érdekeltek, és még a hiénák, viperák, pribékek, tesznek rá több lapáttal.

minestrie     2008-05-08 08:36
Azzal tudnál szerintem segíteni, ha feltennéd azoknak a hienáknak, viperáknak, pribékeknek a nevét és címét, akik okozzák ezeket, hogy kénytelen vagy a drága idődet ilyenre pazarolni, mivel tudom sokkal több dolgod van, mint hogy ilyenre áldozzad, de tudom még nagyon sok hozzászólásod lesz, mire annyira bemérgedsz, hogy felrakod a személyeknek a neveit, és amennyire ismerlek még képes vagy a lakcíműket is, mivel nem érdekel téged más, csak hogy mással ne tegyék meg ezt. S tudod igazat adok neked, de jól gondold meg, mivel a személyiségi jogaitokba mentek bele.

Andre     2008-05-04 21:17
Az évezredforduló divatja Jobb nem is beszélni róla, az erkölcs mint olyan már nem nagyon létezik, viszont minden olyan ami már a másik oldalt szolgálja sajnos igen. A divat már nem más mint kalandkeresés, flört és hazárdírozás. Az embereket már nem érdekli az hogy az unokájának is kell ahol él, máról holnapra élnek, és semmi nem tartja vissza őket, hogy valamiben talán erkölcsös lenne. Egyre butábbak az emberek, a média mindent szinte lefölözött, csak annak hisznek. A templomba is lényegében már sajnos sokan csak megszokásból és pletykálkodásból járnak. A szeretet mint olyan sokak szemében már mese, nem létezik, ha mégis megtörténik vele, inkább magukba fordulnak, és megvédik az örök kincset. Igen sokan közösségi portálokon ismerkednek össze, de akik megismerkednek ottan a hiénák, vérszopó piócák, viperák nem hagyják hogy ott legyenek, így ők továbbállnak, és minden portált otthagynak, naplóírást maximum csinálnak. Rosszabb esetben még a honlapjaikat is megszüntetik, így védik magukat mindenkor mindenki ellen.

barát     2008-05-04 19:53
A közösségi portáloknak először is semmi értelme! Másodszor is azért, mert időfogyasztó tevékenység ezt böngészni. Harmadszor pedig TRENDI! Mindenkinek van, és nem csak a fiatalok körében hódít! A személyes kapcsolatokat rombolja! Ezt nem szabad hagyni!

Anett     2008-05-04 17:10
A Jóbarát mellé érdemes lenne beírnód a Hotdogot. Nem tudom voltál te ott regisztrálva, de az fantasztikus ami ott megy, kis híján, de nem rajtam múlott elvesztettem volna a gyermekeimet, amiatt a közösségi portál miatt. Igen jól olvasod a gyermekeimet, akiket beregisztráltam szintén oda, és jobb nem tudni mit okoztak nekünk, úgy eltávolítottak tölük, hogy nem hittem volna, hogy egy ilyen virtuális portál képes ilyenre.

viennesse     2008-05-02 10:41
Ha ismert vagy, népszerű vagy és még híres is vagy, jobb ha elkerülöd bármelyiket, ezt tapasztalatból tudom, mivel velem is megesett, hogy rámszálltak, és boldog párkapcsolatomat veszélyeztették, olyan eléggé alaposan, hogy szinte újból kellett felépíteni a kapcsolatunkat, de jóval erősebbre, és egy pillanatot sem szabad kihagyni, hogy még jobban erősítsed a másik feledet. Lehethogy azt mondod, hogy már veled, veletek is megtörtént, de egy pillanatra sem szabad engedni, hogy a másikat ne erősítsed, és ő ne erősítsen téged. Leírhatom, a gyermekvállalásunkat tolták el azok, akik nekünk ártottak, azért azt mert az esküvőnk után szerettünk volna vállalni már sajátot, de most ahogy nálunk folyik örülök neki, ha a legszebb napom talán ez év végén meglesz. Egy jó tanács, hagyd ott az összes közösségi portált, ne tedd ki a kapcsolatodat támadásnak, mi otthagytuk mindet ahol ki tudtunk lépni, és boldogan élünk, de előlről kezdtük a felépítést.

Andre     2008-05-01 07:05
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, bár én többet vártam volna, de azt szokták mondani, aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.

Vintage     2008-04-30 18:03
Mint látom kezd alakulni a fórumod, bár tehetnél fel még hasonló kérdéseket, arra is szerintem kapnál már ennyi választ, ha megtalálnak!

Miklós     2008-04-30 17:37
Soha ne adj támadási felületet, én ezt tanultam meg a saját káramon, ránkszálltak, mind a mai napig alaposan meggondolom, hogy visszaigazoljam- e az ismerettséget, mivel nem akarom kitenni a boldog egymásért érzett kapcsolatomat, ilyen egyéneknek. Már amióta újból regisztráltunk közöset a választottammal, azóta igen sok ismerősöm jelelősét utasítottam vissza, és a társam is így tesz, mindent megbeszélünk, és még azt is megtettük, nem hittem el, de képesek vagyunk újból és újból átnézni a közös ismerőseinket. Mondanom sem kell csak valós személyt igazolunk vissza, így adjuk a legkevesebb támadási felületet a próbálkozóknak. S még valami, tapasztalatból tudom, hogy általában amikor a férfira nem tudnak rászállni, akkor a hölgyet piszkálják, de egyikre se szabad válaszolni, bár most könnyű okosságokat osztogatni, mert a saját kárunkon tapasztaltuk meg, de még most se tudjuk elhinni miért szálltak ránk?

acsendes     2008-04-30 15:20
A Greenpeace jelmondata szerint: “Ha kivágtuk az utolsó fát, megmérgeztük az utolsó folyót és az utolsó halat is kifogtuk, rájövünk, hogy a pénz nem ehetõ”.

Ferenc     2008-04-30 11:10
Nem a közösségi portálok romlanak, hanem azt ott lévő emberek, de gondolom erre gondoltál. Igen romlanak, mivel olyan behatások érik őket, amilyen máshol nem érheti, és még sokan tesznek is rá egy lapáttal. Olyan képeket jelenítenek meg magukról, ami felkérés szinte egy aktusra. Bocsánat, hogy így fogalmazok, de mióta megtaláltam a társamat, én is másképpen gondolkodok, de ahhoz a társamnak engemet is meg kellett ilyen irányban változtatni, és amit egymásnak igértünk mindkettőnknek együttesen be kell tartanunk. S még a végére egy idézet: “Ne hogy azt hidd csak egy a hibás, mindig legalább kettőn áll a vásár. ”

Melanie     2008-04-30 10:35
Szerintem egyrészt mert gyarlóak vagyunk, és azt akarjuk ami már a másé, még akkor is nehéz elfogadnunk, ha már látjuk hogy már régóta eggyek, és elválaszthatatlanok. S az ilyenek addig próbálkoznak, amíg nem találják meg az igazi társukat, persze ha nem felbérelte ő(ke)t valaki(k) erre a célra, mert akkor nem tudják elfogadni a NEMet, mivel akkor nem láthatja az igért dolgokat. S ő neki nem számít, hogy mennyi és mennyi kapcsolatot tesz tönkre, három dolog számít a PÉNZ, a PÉNZ, a PÉNZ, nekem az ilyenektől felfut a hátamon a szőr, mivel aki így gondolkodik az csak “rossz” ember lehet, és persze ilyenek másznak a közösségi portálokra több példányban. Köszönöm, hogy csináltad ezt a fórumot, nem tudom segítettem neked vele információkkal, de remélem segítettem valamennyire.

acsendes     2008-04-27 11:06
Miért romlanak az emberi “kapcsolatok” ???

Vintage     2008-04-26 21:28
Vedd már észre szándékosan romlanak, valakiknek ez az érdeke!


http://andre.bloglog.hu/2008/12/02/a-kozossegi-portalok-miert-romlanak/